Skype

Skype üzerinden anlık mesajlaşma, ücretsiz sesli çağrılar ve ücretsiz görüntülü çağrılarla arkadaşlarınıza ve ailenize “merhaba” diyebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimi sürdürmek için siz de Skype kullanan milyonlarca kişiye katılın. Avucunuzun içinden yapabileceğiniz birçok şey var.
• Arkadaşlarınız ve aile üyelerinizi hemen bulun: Skype kullanan 250 milyonun üzerinde kişi arasında tanıdıklarınız olduğundan eminiz.
• Parmaklarınızla konuşun: Nerede olursanız olun, arkadaşlarınız her zaman ücretsiz anlık mesajlaşma ile parmaklarınızın ucunda olacaktır.
• Dünyanıza Skype'tan çağrı yapın. Arkadaşlarınız ve ailenizle Skype üzerinden ücretsiz sesli sohbet ve görüntülü çağrılarla kalbinizden geçenleri söyleyin.
• Aynı zamanda cep telefonlarına ve sabit hatlara uygun ücretlerle çağrı yapın: Düşük ücretli uluslararası çağrılarla, Skype'ta olmasalar da iletişimi sürdürün ve şehrin, hatta dünyanın bir ucundaki cep telefonlarına veya sabit hatlara SMS gönderin.
• Çevrimiçi fotoğraf paylaşın: Paylaşmak istediğiniz güzel bir fotoğraf mı var? Skype üzerinden arkadaşlarınız ve ailenize bir dosya gönderirken e-posta boyutu sınırı veya pahalı MMS ücretleri gibi konular için endişelenmenize gerek kalmaz.
• İstediğiniz kişiyle, istediğiniz yerde sohbet edin: Skype, akıllı telefonlar, tabletler, PC'ler, Mac'ler ve hatta televizyonlarla birlikte kullanılabilir. Arkadaşlarınız veya aileniz hangi cihazı kullanıyor olursa olsun, Skype ile birlikte çalışır. Zorluk çekmezler.
• Görüntülü mesajlaşma: Yaşamın her anını kaydedin ve Skype üzerinden ücretsiz ve sınırsız görüntülü mesajlaşma ile sevdiklerinizle paylaşın.
Operatörün veri ücretleri uygulanabilir. Sınırsız bir veri planı ya da WiFi bağlantısı kullanılmasını öneririz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider

Bu blogdaki popüler yayınlar

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

Uçan Balon Oyunu - Air Balloon Game :)

Salak Kuşlar - Clumsy Bird